29.8 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Στην Εκατερίνενμπουργκ το Σούπερκαπ (pics, vid)

Στη σκιά της είδησης της απώλειας του Πάτρικ Μπάουμαν, γενικού γραμματέα της FIBA, πραγματοποιήθηκε το Supercup Γυναικών. Η Εκατερίνενμπουργκ υποδέχθηκε την Γαλατάσαραϊ και τελικά κατέκτησε στο δικό της σπίτι τον τίτλο, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα όπως δείχνει και το τελικό 79-40. Έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά τον τίτλο τρεις φορές: Η πρώτη ήταν το 2013 και η δεύτερη το 2016.

Η ρώσικη ομάδα μπήκε στο παιχνίδι με ένα 20-4, η Γαλατάσαραϊ προσπάθησε να απαντήσει, πλησίασε (38-30, 20’), αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση της Εκατερίνενμπουργκ. Την ώρα που οι οικοδέσποινες είχαν 9/14 από τα 6μ75, οι φιλοξενούμενες μέτρησαν ένα 16/66 εντός πεδιάς. Συνδυασμός που σφράγισε την υπεροχή της Εκατερίνενμπουργκ.

Η Κέιλα ΜακΜπράιντ, πρώτη σκόρερ της Ευρωλίγκας πέρυσι, ήταν η πρώτη σκόρερ τυ αγώνα με 18 πόντους, παίζοντας με τη νέα της ομάδα. Η Άλμπα Τόρενς είχε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ και η Κόρτνεϊ Βάντερσλουτ πρόσθεσε 11 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Η Βικτόρια Μακόλεϊ και ο Μοράια Τζέφερσον ήταν οι μοναδικές της Γαλατάσαραϊ με διψήφιο αριθμό πόντων, μετρώντας 13 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Η μορφή του Πάτρικ Μπάουμαν ήταν παρούσα. Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν το τζάμπολ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ