25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Εθνική Κοσόβου ο Μαρμαρινός

Ο Χρήστος Μαρμαρινός, ο οποίος βρισκόταν επί χρόνια στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας του Κοσόβου.
Η παρουσίασή του έγινε σήμερα με τον Μαρμαρινό να δηλώνει: «Θέλω να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τα αποτελέσματα θα δείξουν. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να ενώσω όλους τους ανθρώπους γύρω από αυτή την ομάδα και να τους εμπνεύσω να γίνουν υπερήφανοι για τη συμβολή τους στο μπάσκετ της χώρας».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Κοσόβου, Αρμπέν Φετάχου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη νέα συνεργασία μας, ενώ με τον Χρήστο Μαρμαρινό μοιραζόμαστε την ίδια ικανοποίηση από την επίτευξη της συμφωνίας. Η απειρία του νέου μας ομοσπονδιακού σε επίπεδο εθνικών ομάδων αντισταθμίζεται από την προσέγγιση που έχει στο σύγχρονο μπάσκετ. Μαζί του θα τρέξουμε ένα μακροχρόνιο και σύγχρονο πρότζεκτ».

Το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού έχει διάρκεια τριών χρόνων και οι υποχρεώσεις ξεκινούν άμεσα με τους αγώνες με Ισλανδία (20/2) και Λουξεμβούργο (23/2).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ