18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην Γκραν Κανάρια ο Τιλί (pic)

«Ισπανός» γίνεται ξανά στην καριέρα του ο Κιμ Τιλί, επιστρέφοντας μετά από έναν χρόνο στην χώρα και για λογαριασμό της Γκραν Κανάρια, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του.

Η Ισπανία είναι μια χώρα έντονα συνδεδεμένη με τις πιο ωραίες στιγμές της καριέρας του Κιμ Τιλί. Σε αυτήν, άλλωσε, πέρασε μια ολόκληρη πενταετία από το 2012 έως το 2017, παίζοντας σε Μούρθια και Μπασκόνια, για να γίνει ευρέως γνωστός στον μπασκετικό κόσμο, ενώ σε αυτή κατάφερε να πανηγυρίσει τη σπουδαία στιγμή της πρόκρισης στο Final Four της Ευρωλίγκα το 2016, φορώντας την φανέλα των Βάσκων, για να έρθει στη συνέχεια στον Ολυμπιακό και να πάρει την ευκαιρία, αν και οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω.

Η ώρα για την απαραίτητη... επανεκίννηση έχει έρθει και μάλλον η χώρα της Ιβηρικής είναι η ιδανική για να το κάνει. Για το λόγο αυτό, συμφώνησε με την Γκραν Κανάρια, η οποία γνωστοποίησε το γεγονός, ότι την επόμενη χρονιά θα είναι παίκτης της. Ο Γάλλος φόργουορντ, είχε πέρυσι κατά μέσο όρο 3.8 πόντους με 2.4 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, για να σημειώσει αντίστοιχα στην Basket League 5.4 πόντους και 5.8 ριμπάουντ, όντας παίκτης των «ερυθρολεύκων», για να ελπίζει πια στην «αναγέννησή» του, σε μια ομάδα που «διψά» για να φανεί ανταγωνιστική στην επόμενη Ευρωλίγκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ