18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Γκραν Κανάρια για άλλα 2 χρόνια ο Σλότερ

Ο απόφοιτος του Κεντάκι και άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού (2014-15), Έι Τζέι Σλότερ, βρήκε το του μπασκετικό «λιμάνι» στην Γκραν Κανάρια, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία από το καλοκαίρι, αλλά ένα πρόβλημα υγείας δεν επέτρεψε στον Σλότερ να είναι έτοιμος και έτσι το αρχικό συμβόλαιό του με την ομάδα διεκόπη πρόωρα. Στις 20 Νοεμβρίου ο πολύπειρος γκαρντ υπέγραψε ξανά με τον ισπανικό σύλλογο και έκτοτε έχει συνεισφέρει τα μέγιστα, με αποτέλεσμα η Γκρανκα να του προσφέρει την ευκαιρία για μια πρόωρη ανανέωση συμβολαίου. 

«Είναι μια σπουδαία ιστορία. Δεν ήξερα τι μου επεφύλασε το μέλλον με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισα. Πρέπει να ευχαριστήσω την Γκραν Κανάρια για την ευκαιρία που μου έδωσε, για τον τρόπο με τον οποίο με πρόσεξαν  όταν έφτασα εδώ και για όλες τις εξετάσεις που μου έκαναν προκειμένου να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά. Αυτός ήταν και ο λόγος που ανανέωσα τώρα τη συνεργασία μου μαζί τους, γιατί νοιάστηκαν πρώτα για εμένα ως άνθρωπο και μετά ως παίκτη. 

Αισθάνομαι πολύ καλά και σωματικά και πνευματικά. Νομίζω ότι παίζω το καλύτερο δυνατό μπάσκετ στην καριέρα μου. Τώρα είμαι ένας βετεράνος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με πολλούς τρόπους», ανέφερε ο 33χρονος γκαρντ. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ