21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στην αναζήτηση γκαρντ η Μακάμπι!

H κακοδαιμονία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζεται και μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Τζον ΝτιΜπαρτολομέο και Νέιτ Ουόλτερς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει στερέψει από επιλογές στην περιφέρεια και έχει βγει στην... αγορά ώστε να στελεχώσει το ρόστερ του με την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Οι δύο γκαρντ των Ισραηλινών θα απουσιάσουν καιρό από τα γήπεδα και ήδη ο Έλληνας τεχνικός έχει φτιάξει μια λίστα με τα υποψήφια ονόματα που θα αντικαταστήσουν όσο χρειαστεί τους άτυχους άσους. Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα οι επικρατέστεροι παίκτες για μια θέση στο ρόστερ της Μακάμπι είναι ο Άλεξ Πέρες, ο Τάιλερ Ένις και ο Γιόβαν Νόβακ.

Ο Άλεξ Πέρες ξεκίνησε τη σεζόν στη Ζαλγκίρις αλλά πρόσφατα απομακρύνθηκε από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους λόγω της κακής του απόδοσης. Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Τάιλερ Ένις ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ ενώ πέρυσι ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να προσφέρει τα αναμενόμενα στη Φενέρμπαχτσε. Όνομα έκπληξη είναι ο Γιόβαν Νόβακ ο οποίος αγωνίζεται στη Γερμανία με την MBC αλλά δεν έχει εμπειρία από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ