25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στην Ακρόπολη ο Άρης, δεν πάει Γαλλία ο Αθηναίου (pics)

Στην Ακρόπολη ανέβηκε ο Άρης, εκμεταλλευόμενος ιδανικά την παραμονή του στην πρωτεύουσα μετά τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Πανιώνιο.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη επιβλήθηκαν των «κυανέρυθρων» στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, αλλά μετά το τέλος του ματς δεν αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη, παρά παρέμειναν στην Αθήνα εν όψει του παιχνιδιού της Τρίτης (09/01, 21.30) με τη Ναντέρ στη Γαλλία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το απόγευμα της Κυριακής (07/01) στο κλειστό του Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου», με το Γιάννη Αθηναίου να μένει εκτός καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Ο 29χρονος γκαρντ, μάλιστα, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Παρίσι, μια και αποφασίστηκε να παραμείνει στη χώρα μας για να ακολουθήσει θεραπείες.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, από την πλευρά του, μετέβη στον Πύργο για να παραστεί στο μνημόσυνο του πατέρα του και θα επιστρέψει αυθημερόν στην Αθήνα, για να ενσωματωθεί στην αποστολή. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο συνεργάτης του Σάββας Καμπερίδης και οι Γκάρι Μπελ, Ομάρ Προύιτ, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης επισκέφθηκαν το πρωί της Κυριακής (07/01) τόσο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης όσο και το Αρχαιολογικό Μουσείο και ξεναγήθηκαν στα εκθέματα, ενώ έβγαλαν και αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες.

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ