23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα για να δώσει τους δύο τελευταίους αγώνες προετοιμασίας του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το "παρών" στις αναμετρήσεις θα δώσει για πρώτη φορά και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στην γάμπα.

Το προτελευταίο τεστ θα δοθεί απέναντι στο Περιστέρι σήμερα (27/9) στις 19.00  και το δεύτερο την Παρασκευή (28/9) στην Χαλκίδα απέναντι στην Κύμη στις 17.00. Ο πρώτος επίσημος αγώνας του ΠΑΟΚ θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Και τα δύο φιλικά παιχνίδια, τόσο με το Περιστέρι, όσο και με την Κύμη, έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα από τον πρώτο αγώνα θα δοθούν στους πυρόπληκτους της Αττικής και στην ενίσχυση φιλαθλου του Περιστερίου που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη οικία του και από τον δεύτερο θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου Αλληλοβοηθείας Μελών Επιμελητηρίου Ευβοίας (Σ.Α.Μ.Μ.Ε.).

Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρίσκονται και οι Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Ζάρας, Ντάριους Γκάρετ, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις, σε αντίθεση με τον Τζορντίν Ουίλιαμς που έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Απόλλων Τσόχλας και ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Φιλ Γκος, ο οποίος τραυματίστηκε στα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Τουρκία.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Τζαμάλ Τζόουνς Γιάνικ Μορέιρα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Μαλίκ Πόουπ, Ουίλιαμ Χάτσερ, Γιάννης Αθηναίου, Ντάριους Γκάρετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ