21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στην Αθήνα ο Ματσιούλις, έρχεται για τον τίτλο ο Εμπάκουε

Επί ελληνικού εδάφους θα συνεχίσει την αποθεραπεία του ο Γιόνας Ματσιούλις, που δεν υπολογίζεται από το Λούκα Μπάνκι για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο αριστερό χέρι.

Ο 34χρονος φόργουορντ της ΑΕΚ έβγαλε προ ημερών το νάρθηκα και αφού πέρασε τις γιορτινές ημέρες στην πατρίδα του επέστρεψε οικογενειακώς στη χώρα μας, τη Δευτέρα του Πάσχα (29/04). Πλέον, ο Λιθουανός θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης με την ελπίδα πως θα προλάβει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/08-15/09).

Μες στην ημέρα αναμένεται και η άφιξη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «κιτρινόμαυρων», Τρέβορ Εμπάκουε. Ο 30χρονος σέντερ, μάλιστα, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στη χώρα μας έστειλε μήνυμα τίτλου. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Φεύγω για την Ελλάδα απόψε (χθες, 28/04). Είναι γλυκόπικρο να αφήνεις την οικογένειά σου, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να πάρω το ελληνικό πρωτάθλημα!».

Ο Αμερικανός ταξιδεύει από Μινεαπόλις και αναμένεται να αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (29/04, 16.35), μέσω Άμστερνταμ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ