22.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ο Γκος στην Αθήνα, ο Μπλατ βρήκε τους συνεργάτες του

Το πρώτο... αεροδρόμιο της μεταγραφικής περιόδου μπήκε στο πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό. Ο Νάιτζερ Ουίλιαμς - Γκος αναμένεται να φτάσει αύριο (11/7) στις 21.40 στην Αθήνα. Ο Αμερικάνος γκαρντ θα προσγειωθεί στο "Ελεύθεριος Βενιζέλος" μέσω Φρανφκούρτης.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν τις κινήσεις τους για την ολοκλήρωση του ρόστερ με τον... παρτενέρ του Γκος στην περιφέρεια, Πιέρια Χένρι, να βρίσκεται πια σε πρώτο πλάνο, καθώς προχωρούν οι συζητήσεις με την Τόφας για την παραχώρησή του στον Ολυμπιακό. 

Παράλληλα, στελεχώνεται και το τεχνικό επιτελείο. Δίπλα στον Ντέιβιντ Μπλατ θα βρίσκεται ο Λιθουανός Κεστούτις Κεμζούρα, ενώ όπως όλα δείχνουν το τιμ θα συμπληρωθεί με δύο Έλληνες προπονητής: Τον Γιώργο Δέδα και τον Μιχάλη Καλαβρό. Ο πρώτος έχει εμπειρία ως βοηθός και ο αδελφός του Στέφανος, ήταν και συνεργάτης του Μπλατ στον Άρη. Ο δεύτερος βρίσκεται ουκ ολίγα χρόνια στα γήπεδα και είναι πάρα πολλοί οι παίκτες που τον εμπιστεύονται για την ατομική τους βελτίωση, ένα κομμάτι ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ