26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Στην «αγκαλιά» της ΤΣΣΚΑ ο Σενγκέλια!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αποφασισμένη να κλέψει την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι και όλα δείχνουν ότι βρίσκεται μια... ανάσα στο να κάνει δικό της τον Τόκο Σενγκέλια με το μοναδικό κομμάτι που κολλάει μέχρι στιγμής να είναι το buy out του Γεωργιανού παίκτη.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν δείχνουν να επηρεάζονται ιδιαίτερα με τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και παρόλο που ο πρόεδρος των Μοσχοβίτων, Αντρέι Βατούτιν, υποστήριζε ότι θα μειωθεί το μπάτζετ δεν φαίνεται να ισχύει στην πράξη.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι έτοιμη να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο Κάιλ Χάινς πηγαίνοντας στην Αρμάνι και να πλαισιώσει ιδανικά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ με έναν από τους καλύτερους φόργουορντ της Ευρώπης δηλαδή τον Τόκο Σενγκέλια.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι Ρώσοι έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του παίκτη της Μπασκόνια, ο οποίος αποτελεί από την περσινή σεζόν διακαή πόθο. Ο 28χρονος παίκτης αγωνίζεται στους Βάσκους από το 2014 ενώ πρόσφατα είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Βάσκους μέχρι το 2022 και το buy out κυμαίνεται στο ποσό των 1.5 εκατ. ευρώ.

Το σίριαλ φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων όπου το μοναδικό «αγκάθι» παραμένει το buy out του Σενγκέλια, με την ΤΣΣΚΑ να προσπθεί να ρίξει το ποσό. Μόλις βρεθεί η χρυσή τομή σε αυτό το κομμάτι ο Σενγκέλια αναμένεται να υπογράψει σε τριετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ με αρκετά μεγάλες ετήσιες αποδοχές.

Αυτό αναμένεται να είναι το τέταρτο μεγάλο συμβόλαιο που θα ενεργοποιήσει η ΤΣΣΚΑ για την νέα σεζόν μετά των Μάικ Τζέιμς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ουίλ Κλάιμπερν. Την φετινή σεζόν ο Σενγκέλια σημείωσε 15.9 πόντους και 5.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 αγώνες στη Εuroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ