19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βαγγέλης Αγγέλου : Στην Αίγυπτο για χάρη της Ζάμαλεκ! (pic)

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Βαγγέλης Αγγέλου, με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ να υπογράφει στην Αίγυπτο και την ομάδα της Ζαμαλέκ!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να πήρε στα μέσα της σεζόν την... μεταγραφή από τον Ιωνικό στην ΑΕΚ, όμως με το τέλος των πλέιοφς δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους", με τον Στέφανο Δέδα να τον διαδέχεται. Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής πάντως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στο ταξίδι του και αυτός θα είναι όχι απλά σε άλλη χώρα αλλά και σε άλλη ήπειρο.

Ο Έλληνας τεχνικός θα ταξιδέψει στην Αφρική και τη γειτονική Αίγυπτο, καθώς από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της ιστορικής Ζάμαλεκ. Η Ζάμαλεκ αποτελεί μία εκ των πλέον επιτυχημένων Αφρικανικών ομάδων, καθώς έχει κερδίσει τα περισσότερα τρόπαια στη χώρα της, μετρώντας 15 πρωταθλήματα, έχει κερδίσει μία φορά το Κύπελλο Πρωταθλητριών Αφρικής, ενώ αποτέλεσε και την πρώτη νικήτρια του διαδόχου του, του Basketball Africa League, της διοργάνωσης που τελεί υπό την αιγίδα της FIBA και του NBA.

Οι "Λευκοί Ιππότες" ανακοίνωσαν την έλευση του Έλληνα προπονητή μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ