17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην έξοδο ο Γκάντι, ψάχνει τρεις παίκτες το Περιστέρι

Ο πολύ μικρός χρόνος συμμετοχής που πήρε ο Αμπντούλ Γκάντι στον αγώνα του Περιστερίου στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, μόλις τρία λεπτά έπαιξε, μάλλον δεν ήταν τυχαίο γεγονός. Απ' ό,τι φαίνεται οι μέρες του Αμερικανού γκαρντ στην ομάδα είναι μετρημένες.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μάλλον δεν είναι ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει από τον Αμερικανό στο παρκέ και θέλει να πάρει κάποιον άλλον παίκτη στη θέση του. Πιθανόν όχι καθαρό "άσο", ώστε να μπορέσει να δώσει περισσότερο χρόνο στον Ζώη Καράμπελα, που αποτελεί το μεγάλο project εν εξελίξει του Περιστερίου. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, έχει δρομολογήσει την αντικατάσταση του Γκάντι, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με την ομάδα, οπότε θα πρέπει να βρεθεί λύση και σε αυτό προκειμένου να επέλθει το "διαζύγιο". Σε αυτή τη φάση το θέμα παραμένει ανοικτό.

Από εκεί και πέρα ο Πεδουλάκης θέλει να πάρει κι ένα καλύτερο "τεσσάρι" από τον Άρτλετζ, που επίσης βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Κια βέβαια, εκκρεμεί πάντα το τι θα γίνει με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που επί της ουσίας αποτελεί παρελθόν, και τον αντικαταστάτη του. Στο Περιστέρι θέλουν τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος μάλιστα κάνει προπονήσεις με την ομάδα, όμως το θέμα του δεν είναι απλό. Ο διεθνής σέντερ αναζητά αυτό τον καιρό μια καλή συμφωνία στο εξωτερικό κι ακόμα κι αν πει τελικά το "ναι" στο Περιστέρι, θα ζητήσει να μπει όρος στο συμβόλαιο να μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή. Κάτι που σταθμίζουν και οι άνθρωποι της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση το Περιστέρι ψάχνει αντικαταστάτες για τρεις παίκτες, αλλά μόνο δύο από αυτούς μπορεί να είναι ξένοι. Οπότε θα πρέπει να αναζητήσει κι έναν Έλληνα, είτε αυτός είναι ο Μπουρούσης είτε κάποιος άλλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ