15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Στην έξοδο από τους Κλίπερς ο Λέοναρντ”!

Οι Κλίπερς ήταν μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις της σεζόν που πέρασε στο ΝΒΑ. Έφτιαξαν πέρυσι μια πολύ δυνατή ομάδα, με το δίδυμο Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ να υπόσχεται πολλά, όμως τίποτα από αυτά δεν έγινε πραγματικότητα. Η ομάδα του L.A. δεν μπόρεσε να φτάσει καν στους τελικούς της Δύσης, πόσο μάλλον να διεκδικήσει τον τίτλο.

Αυτός που πλήρωσε πρώτος τη νύφη ήταν, όπως αναμενόταν, ο κόουτς Ντοκ Ρίβερς, που απολύθηκε. Φαίνεται όμως πως οι αλλαγές δεν θα σταματήσουν εδώ.

Μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας στο Athletic ένας ατζέντης του ΝΒΑ, υποστήριξε ότι οι Κλίπερς σκοπεύουν ουσιαστικά να διαλύσουν την ομάδα και να την φτιάξουν από την αρχή. Κι ο πρώτος που θα φύγει είναι, σύμφωνα με όσα λέει ο ατζέντης, ο Καουάι Λέοναρντ! Κι ας έγινε πέρυσι σίριαλ η μετακόμισή του από το Τορόντο στους Κλίπερς.

Αυτά βεβαίως είναι για την ώρα φήμες. Σαν κι αυτή που θέλει τους Κλίπερς να επιδιώκουν ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ με τον Τζέιμς Χάρντεν. Οι ομάδες ακόμα κάνουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και είναι νωρίς ακόμα για να αρχίσουν να κινούνται.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ