15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στην έδρα της FIBA θα ψάξει «σανίδα σωτηρίας» ο Αρης

Ο Αρης παίζει φιλικά, ο Σάββας Καμπερίδης δουλεύει εντατικά με τους παίκτες, ηχηρές συμφωνίες όπως αυτή με τον Μάριο Τσάλμερς είναι γεγονός, όμως ο Αρης... δεν μπορεί να πάρει παίκτες. Η «θηλιά» των χρεών του παρελθόντος που έχουν φέρει οκτώ BAN, δηλαδή απαγόρευση μεταγραφών για οκτώ διαφορετικές περιπτώσεις, ισχύει και ο καιρός περνάει χωρίς οι «κιτρινόμαυροι» να μπορούν να αποκτήσουν νέα δελτία.

Η έδρα της FIBA στην Ελβετία και ο Ελληνας ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ανδρέας Ζαγκλής θα υποδεχθούν  τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Λευτέρη Αρβανίτη μαζί με τον νομικό σύμβουλο του ερασιτέχνη Χρήστο Γρόλλιο οι οποίοι θέλησαν να δώσουν τον πιο... επίσημο δυνατό τόνο στην παρουσίαση του σχεδίου που έχουν να καταθέσουν για τον διακανονισμό των χρεών.

Τα πράγματα, βέβαια, δεν είναι εύκολα. Ο Αρης δεν έχει δείξει καλή διαγωγή, τα χρέη μόνο απαγορεύονταν την ώρα που «επιδεικτικά» γίνονταν νέες μεταγραφές και εύλογα θα τεθούν ερωτήματα όπως... γιατί τώρα και όχι μέχρι τώρα;

Επίσης, ακόμα κι αν πειστεί ο Ανδρέας Ζαγκλής για την βιωσιμότητα του πλάνου, το διεθνές δικαστήριο είναι αυτό που θα έχει λόγο στην απόφαση και αυτό αλλάζει δεδομένα μόνο αν δει υπογραφές συμβιβασμού από τους έχοντες λαμβάνειν και όχι... προθέσεις συμβιβασμού από τους έχοντες οφειλές.

Οπως και να 'χει, η προσπάθεια θα γίνει. Δεν υπάρχει και χρόνος πια, αφού ο Αρης σήμερα είναι «στον αέρα» και η αμφιβολία είναι αυτή που κυριαρχεί εν όψει και της αυριανής κλήρωσης του πρωταθλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ