19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στεφ Κάρι: Μεγάλος και εκτός γηπέδου

Ο Στεφ Κάρι έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι μεγάλος και εκτός γηπέδων. Η συνεργασία του με το ίδρυμα Eat.Learn.Play βοήθησε 20.000 οικογένειες στο Σαν Φραντσίσκο στη δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας.

Το ίδρυμα συγκέντρωσε 190 εκατομμύρια δολάρια και υπήρξε συνεργασία με 130 εστιατόρια, δίνοντας έτσι φαγητό σε χιλιάδες ανθρώπους. Η δράση τους ήταν χωρίς... διάλειμμα και τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του Αϊσα έτρεξαν πολλά πράγματα όλον αυτόν τον χρόνο και ήταν αρωγοί σε όσους είχαν κυριολεκτικά πρόβλημα επιβίωσης.

Το ίδρυμα του ζεύγους Κάρι έφτασε να προσφέρει 16.000.000 γεύματα στους τελευταίους δώδεκα μήνες. Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος και μαζί με τη σύζυγό του Αϊσα, πρόσθεσε: "Δεν περιμέναμε πως θα τα καταφέρουμε τόσο γρήγορα. Η αρχή έγινε πριν από ενάμιση χρόνο. Για εμάς λειτούργησε ως συναγερμός το γεγονός ότι τόσα παιδιά βρέθηκαν να υποφέρουν. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε όμως όλο αυτό, γιατί οι ανάγκες είναι ακόμη πολλές. Νιώθουμε κι εμείς πως μεγαλώσαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία, να μάθουμε γρήγορα και να προχωρήσουμε στην πράξη".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ