27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στερνή μου γνώση

Στον Πανιώνιο ποτέ δεν έπαψαν να πιστεύουν στην σωτηρία, σίγουρα όχι οι διοικούντες που έπαιρναν και ξανάπαιρναν παίκτες για να βρουν τις λύσεις που χρειάζονταν. Η.. φορτσάτη πρεμιέρα του Μπράζελτον, με τους 23 πόντους και τη  συνολικά ηγετική παρουσία στη νίκη επί του Κόροοιβου, έκανε όλους να χαμογελούν πλατιά και αρκετούς να τραβάνε τα μαλλιά τους.

Είναι όσοι φώναζαν από καιρό ότι αφού δίνονται που δίνονται τα λεφτά, έπρεπε να έχει αποκτηθεί έγκαιρα ένας βαρβάτος αλλοδαπός σκόρερ, από αυτούς που αποδεδειγμένα σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους, αλλάζουν τη μοίρα τους. Οι φωνές είχαν γίνει πιο έντονες μετά το... χουνέρι από την Κύμη, όταν μπήκε με λίγες μέρες ο ΜακΦάντεν στη Νέα Σμύρνη και έκανε τη ζημιά, αλλά στον Πανιώνιο συνέχιζαν οι προσθήκες σε όλες τις άλλες θέσεις, εκτός από εκεί όπου υπήρχε η πραγματική ανάγκη, με πολύ περιορισμένες λύσεις και όχι του επιπέδου που χρειαζόταν.

Τώρα, απλά ελπίζουν να υπάρχει χρόνος για να έρθουν οι απαραίτητες νίκες και να μην πουν στο φινάλε... στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ