22.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στεν: «Μεγάλη νίκη του φινλανδικού μπάσκετ»

Περιχαρής ήταν ο Γιούχα Στεν, με τον προπονητή της Κατάγια να θεωρεί το «διπλό» στο «Αλεξάνδρειο» ως μια μεγάλη επιτυχία του φινλανδικού μπάσκετ, ενώ μίλησε και για το πώς ήρθε η ανατροπή κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο για τον καθένα να κερδίσει σ’ αυτό το γήπεδο. Ξεκινήσαμε άσχημα, ίσως σεβαστήκαμε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε τον Άρη, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο αρχίσαμε να παίζουμε και κυρίως να πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να σταθούμε ανταγωνιστικά. Έτσι είναι το μπάσκετ, αποκτήσαμε το μομέντουμ κι εκεί αποκτήσαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Συν τοις άλλοις, βάλαμε σουτ τα οποία μας έδωσαν αυτοπεποίθηση».

Για αν πίστευε ποτέ ότι η Κατάγια θα μπορούσε να κερδίσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη: «Είναι μεγάλη νίκη για την Κατάγια και το φινλαδικό μπάσκετ, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα επιστρέφαμε από τον αγώνα αυτό μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες το πίστεψαν και αυτό το έδειξαν στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα και πήραν μια σπουδαία νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ