16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στα χαμηλά ο Χουγκάζ, άστοχος ο Πεφάνης

Το Νόρθγουστερν Στέιτ που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του NCAA κέρδισε και το Ινκάρνετ, με 72-66 στο «McDermott Center», με το Νίκο Χουγκάζ να ξεκινάει και πάλι βασικός.

Ο πρωτοετής γκαρντ σκόραρε 5π. με 1/5 δίποντα και 1/3 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα οκτώ ριμπάουντ και δύο κοψίματα, με τον Τσάντιερ Μπάιλ να κάνει double double με 22π. και δώδεκα ριμπάουντ, ενώ 17π. είχε ο Τρέντον Μάσνερ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρόμπερτ Χουγκάζ. Ο Κίστον Ουίλις με 16π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ από πλευράς ηττημένων.

Στη δεύτερη κατηγορία το Φλόριντα Τεκ νίκησε με 71-63 το Έκερντ στο «Charles & Ruth Clemente Center», με τον Αντώνη Πεφάνη να ξεκινάει κι εκείνος βασικός και σε 29’ να μένει στους  π. με 2/8 δίποντα και 1/7 τρίποντα, μαζί με εφτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο, καθώς και ένα λάθος.

Ελληνικές παρουσίες είχαμε και στην τρίτη κατηγορία, με το ΜΙΤ να χάνει με 68-52 από το WPI, παρά την καλή εμφάνιση του Γιάννη Χατζηβέρογλου, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πανεπιστημίου του με 18π. με 3/5 δίποντα και 4/5 τρίποντα, παίζοντας και στα σαράντα λεπτά του ματς. Είχε, ακόμα, τρία ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα κόψιμο και δύο λάθη. Την ήττα γνώρισε και το Λέσλεϊ, με 98-64 από το Ελμς, με τον Κώστα Τάτση να ξεκινάει στο βασικό σχήμα, αλλά να μένει στο παρκέ για 11’, έχοντας 8π. με 2/2 βολές και 3/7 δίποντα, πέντε ριμπάουντ, δύο ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα, αλλά και τρία λάθη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ