15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στα υπόψιν των Λέικερς ο Σμιθ

Φωτιά στις φήμες θέλησαν να βάλουν αμερικανικά δημοσιεύματα λίγο πριν την έναρξη της σεζόν θέτοντας τον Τζέι Αρ Σμιθ ως μια ιδανική επιλογή για τους Λέικερς από την στιγμή που βρίσκεται στο ρόστερ και ο καλός του φίλος, Λεμπρόν Τζέιμς.

Επανασύνδεση του Τζέι Αρ Σμιθ και του Λεμπρόν Τζέιμς βλέπουν στο άμεσο μέλλον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετά την πετυχημένη κοινή τους πορεία στους Καβαλίερς κατακτώντας ένα πρωτάθλημα.

Ο 34χρονος γκαρντ παραμένει δίχως ομάδα και βρίσκεται σε περίοδο αναζήτησης και σίγουρα μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια με το μακρινό του σουτ και να δώσει ακετές ανάσες από τον πάγκο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κρις Χέινς αποκάλυψε ότι οι Λέικερς βλέπουν από κοντά την περίπτωση του Σμιθ αλλά δεν έχει προχωρήσει σε κάποια πρόταση, καθώς επιθυμούν να δουν πρώτα πως θα ξεκινήσει η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ τη σεζόν.

«Πιστεύω πως οι Λέικερς ενδιαφέρονται για τον Τζέι Αρ Σμιθ. Θέλουν να δουν πως θα πάει το ρόστερ στα πρώτα 10-15 ματς, βάσει εμφανίσεων και στατιστικών, να δουν τις επιλογές που θα έχουν και να δουν τί λείπει, πριν προχωρήσουν σε κάποια κίνηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ