24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στα Σκόπια για φιλικά οι Νεανίδες

Την κατάσταση των παικτριών του θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει στα Σκόπια ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Νεανίδων, Γιάννης Γερεουδάκης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β’ Κατηγορίας, που θα διεξαχθεί το διάστημα 5-14 Ιουλίου στα Σκόπια. Στην πρωτεύουσα της γείτονας χώρας θα δώσουν φιλικά οι νεαρές διεθνείς, πριν ριχθούν στη «μάχη» της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

Την αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελούν οι εξής παίκτριες: Ιωάννα Κρίμιλη, Σύνθια Εζετζα, Λίλια Καρακασίδου, Χρυσάνθη Μπενέκη, Μαρία Βατσιούρη, Παρασκευή Κοιλιά, Ραφαέλα Λαλέογλου, Ελένη Φάρου, Χριστίνα Κατσαμούρη, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Ολυμπία Σακελλαρίου, Φιλίππα Γούλα, Χριστίνα Αναστασοπούλου, Ελισάβετ Μπουντούρη και Ευτυχία Δερμιτζάκη. Αρχηγός αποστολής είναι ο Γιάννης Αλεξόπουλος.

Θυμίζουμε πως η «γαλανόλευκη» έχει κληρωθεί στο Γ’ Όμιλο της διοργάνωσης, με αντιπάλους την Ιρλανδία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, την Αυστρία και την «οικοδέσποινα». Οι πρώτες τρεις ομάδες της τελικής κατάταξης θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ