23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στα «ραντάρ» των Χιτ ο Γιάννης!

Οι Μαϊάμι Χιτ καταστρώνουν τα πλάνα τους με οδηγό το μέλλον και ήδη παρακολουθούν στενά περιπτώσεις αρκετών αστέρων του ΝΒΑ που πρόκειται να είναι free agent τα επόμενα δύο χρόνια και ανάμεσα τους υπάρχει ψηλά στη λίστα ο περσινός ΜVP της κανονικής διάρκειας, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Παρότι βρίσκονται στην αρχή ενός νέου πρότζεκτ με αρκετά νεανικό ρόστερ, οι Χιτ  μπορεί να τα πηγαίνουν περίφημα μέχρι στιγμής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζουν τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Miami Herald" η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα θέλει να αποτελέσει ξανά μία από τις πιο υπολογίσιμες ομάδες της Ανατολής και ήδη βλέπουν με θετικό μάτι τις περιπτώσεις των ΛαΜάρκους Όλντριτζ ή ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, οι οποίοι θα είναι free agents το 2020 και είναι οι επικρατέστεροι να καλύψουν το κενό του Τζίμι Μπάτλερ σε περίπτωση που αποφασίσει να αναζητήσει άλλες περιπέτειες.

Όμως δε σταματούν εκεί τα σχέδια τους, καθώς μετά την απομάκρυνση της περίπτωσης του Μπράντλει Μπιλ μετά την ανανέωση με τους Ουίζαρντς, στρέφονται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Βίκτορ Ολαντίπο οι οποίοι το καλοκαίρι του 2021 θα έχουν την επιλογή να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ