16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στα… πράσινα η Κωστάκη (pics)

Η Αναστασία Κωστάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία της με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αμέσως φούντωσαν τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει στη δράση, στα 42 της.

Η πολύπειρη γκαρντ, που φόρεσε την πράσινη φανέλα τόσο τη σεζόν 2008-2009 όσο και το 2014-2015, φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να ενισχύσει το «τριφύλλι» στη συνέχεια των υποχρεώσεών του στην Α1 Γυναικών.

  

Η Αναστασία Κωστάκη, που έγινε το 2006 η πρώτη Ελληνίδα που έπαιξε στο WNBA ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα εντός συνόρων στο ΔΑΣΑΛ, την Ακαδημία 1975, τον Αστέρα Εξαρχείων και τον Πρωτέα Βούλας και επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Ρωσία και τη Σλοβακία, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια ασχολιόταν με την προπονητή. Ήταν, μάλιστα, και εκ των βοηθών της Ελένης Καπογιάννη στο «τριφύλλι».

 

Πλέον, φέρεται αποφασισμένη να φορέσει ξανά φανέλα και σορτσάκι και να πατήσει και πάλι παρκέ ως παίκτρια. Εξάλλου, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η δημοσίευση της Αναστασίας Κωστάκη στο Instagram:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ