25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στα ντέρμπι με τα… φαβορί

Αρκετά «πλούσιο» είναι το μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος της Κυριακής (12/3), ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε με τους δύο μεγάλους αγώνες της σημερινής ημέρας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει στην έδρα της την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά ποιότητας φέτος, αλλά και στην ψυχολογία τους. Η Ρεάλ αν παρουσιαστεί σοβαρή όχι μόνο θα νικήσει, αλλά θα το κάνει και με αρκετά μεγάλη διαφορά. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέγουμε τον άσσο με χάντικαπ 4,5 πόντων.

Μεγάλο παιχνίδι και στην Πόλη. Η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσε κοντράρονται θέλοντας μία νίκη γοήτρου. Οι γηπεδούχοι «διψούν» γι’ αυτά τα παιχνίδια καθώς η πορεία τους μέχρι τώρα στην τρέχουσα σεζόν είναι αποκαρδιωτική. Από την άλλη, το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Μετά την ήττα από την Μπασκόνια μεσοβδόμαδα για την Ευρωλίγκα, οι πρωταθλητές Τουρκίας δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Πιστεύω ότι η Φενέρ θα είναι εκείνη που θα χαμογελάσει καλύπτοντας μάλιστα και το χάντικαπ των 4,5 πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+4,5) 1 1,40

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (+4,5) – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 1,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ