21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στα μαχαίρια Τζέφερσον-Νταρουσάφακα!

Ο Κόρι Τζέφερσον ήταν μία από τις καλές φετινές μεταγραφές της Νταρουσάφακα, μόνο που δεν πρόκειται τελικά να φορέσει τη φανέλα της. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, καθώς έχει ξεσπάσει έντονη διαμάχη μεταξύ τους. 

Όλα άρχισαν από την απόφαση της Νταρουσάφακα να «κόψει» τον παίκτη με το αιτιολογικό ότι δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις. Κάτι που έκανε έξω φρενών τον Αμερικανό, ο οποίος ποτέ ως τώρα δεν είχε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα στην καριέρα του!

"Ο Κόρι πάντα περνούσε τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία", τονίζει ο ατζέντης του, Μάικ Σίλβερμαν. "Τα προηγούμενα χρόνια τον έλεγξαν ομάδες όπως η Αρμάνι Μιλάνο, οι Σαν Αντόνιο Σπερς και άλλες από τη G-League και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Για να είμαι πιο ακριβής, ο Τζέφερσον δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα σε όλη την καριέρα του. Η Νταρουσάφακα ισχυρίζεται ότι ο Κόρι δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά μετά από δύο μέρες τον παίκτη εξέτασε ένας ειδικός γιατρός στην Ιταλία και όλα ήταν εντάξει. Θα προσφύγουμε στο δικαστήριο της FIBA κι εγώβ ήδη ψάχνω καινούρια ομάδα για τον πελάτη μου".

Η Νταρουσάφακα, πάντως, ήδη βρήκε αντικαταστάτη του Τζέφερσον. Τον Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στη G-League και πρόπερσι στην Χίμκι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ