19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στα Ιωάννινα και η Τζήμου

Η ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει και πάλι στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών, συνεχίστηκε με την απόκτηση της Αναστασίας Τζήμου.

Η 25άχρονη γκαρντ, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α.Ε. Πυλαίας, έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες το συγκρότημα των Ιωαννίνων και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Σιαμέτη στο νέο πρωτάθλημα. «Ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και είμαι ενθουσιασμένη που αποτελώ πλέον μέρος της ομάδας. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να γνωρίσω τον κόσμο του ΠΑΣ, αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα της ομάδας», ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ηπειρώτικου συγκροτήματος η Αναστασία Τζήμου.

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 25χρονης Αναστασίας Τζήμου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στη θέση "1". H Αναστασία κατάγεται από τα Γρεβενά, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια είναι η βασική playmaker της Πυλαίας, και αρχηγός της τα τελευταία 3 χρόνια! Αναστασία, WELCOME!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ