23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στα Ιωάννινα η Κούπερ (pics)

Η Σαμάνθα Κούπερ αφίχθη την Πέμπτη (27/08) στα Ιωάννινα, ύστερα από πολύωρο ταξίδι από τον Καναδά, κι αφού ξεκουραστεί θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την 25άχρονη φόργουορντ καλωσόρισαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος» ο γενικός διευθυντής Γιάννης Ζήκος, ο γενικός έφορος Τόλης Μιχαήλ, η φροντιστής Δανάη Χήτα και η νέα συμπαίκτριά της, Μαρία Κατσαμούρη.

Στις πρώτες δηλώσεις της ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την υποδοχή και έθεσε υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά. Η πρώτη σκόρερ και πρώτη ριμπάουντερ του περσινού πρωταθλήματος της Σουηδίας δήλωσε, επίσης, πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στα Ιωάννινα και πως είναι έτοιμη να βοηθήσει και με τη δική της απόδοση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Με ανακοίνωσή τους από τον ΠΑΣ Γιάννινα ανέφεραν: «Σαμάνθα, σου ευχόμαστε να έχεις μια φανταστική αγωνιστική χρονιά με την ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς και να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές νίκες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ