24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στα θρανία το Περιστέρι

Το Περιστέρι ετοιμάζεται για ένα πολύ δυνατό φιλικό, καθώς υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (19/9, 19.00) και η ομάδα παραμονή της πρώτης επίσημης παρουσίας της μπροστά το δικό της κοινό, βρέθηκε κοντά στην επόμενη γενιά φιλάθλων.

Οι Γάιος Σκορδίλης, Βασίλης Ξανθόπουλος και Τζαμάρ Μπράιον Μπλέικ επισκέφθηκαν το 9ο Γυμνάσιο Περιστερίου, μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΓΣΠ Γιώργο Παρδακίδη και τον βοηθό team manager της ομάδας Άκη Παπακωνσταντίνου, μίλησαν με τους μαθητές για το μπάσκετ, τους πρόσφεραν προσκλήσεις για αγώνες της ομάδας και έδωσαν ως αναμνηστικό στη διευθύντρια του σχολείου τη φανέλα της περυσινής επιτυχημένης σεζόν με υπογραφές όλων των παικτών.

Η προετοιμασία της ομάδας για το φιλικό ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο θα υποδεχθεί την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς, η οποία θα αγωνιστεί, ως πρωταθλήτρια της Αδριατικής Λίγκας, στην Ευρωλίγκα και έχει στις τάξεις της γνώριμα στο ελληνικό κοινό πρόσωπα, όπως ο Στράτος Περπέρογλου και ο Τζέιμς Γκιστ.

Ένας ακόμη λόγος να βρεθεί κάποιος στο ΚΓ "Ανδρέας Παπανδρέου" είναι η παρουσία του Όντι Νόρις. Ο Νόρις θα τιμηθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης, 25 χρόνια μετά το τελευταίο του παιχνίδι στα κυανοκίτρινα.

* Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://tinyurl.com/y25nlyy4 και την ώρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ