26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Στα ημιτελικά οι Ρόκετς

Ο Τζέιμς Χάρντεν μπορεί να έχασε την προσωπική μονομαχία από τον Ράσελ Γουέστμπρουκ αλλά οι Ρόκετς ήταν για τέταρτη φορά, καλύτεροι των Θάντερ και πήραν την πρόκριση. 

Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Γουέστμπρουκ τέθηκαν για πολλοστή φορά μέσα στην σεζόν, αντιμέτωποι και το σόου που προσέφεραν, ήταν εκ νέου απολαυστικό. Ο “Μούσιας” σημείωσε 34 πόντους, οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τρία κλεψίματα τη ώρα που ο “Russ” είχε 47 πόντους, 11 ριμπάουντ και εννέα ασίστ. Προσωπική νίκη για τον σταρ των Θάντερ, ομαδική για τους Ρόκετς που με το 105-99, έκαναν το 4-1 στην σειρά και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά της Δύσης, περιμένοντας πλέον να τους έρθουν, είτε οι Σπερς, είτε οι Γκρίζλις. 

Η μεταξύ τους σειρά βρίσκεται αισίως στο 3-2 μετά την νίκη των “Σπιρουνιών” με 116-103. Με 14/28 τρίποντα και με έξι παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν κάπως δύσκολο για την ομάδα του Σαν Αντόνιο να απειληθεί από αυτή του Μέμφις, από την στιγμή μάλιστα που όλα τα περίμενε από τον Μάικ Κόνλεϊ. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΝΒΑ, είχε 26 πόντους, έξι ασίστ και τέσσερα κλεψίματα με τον Μαρκ Γκασόλ να μένει χαμηλά σε απόδοση (17π. με 6/12 σουτ).

Προβάδισμα και τους Τζαζ που "έσπασαν" εκ νέου την έδρα των Κλίπερς και με το 96-92 έφτασαν στο 3-2. Ο Γκόρντον Χέιγουορντ που ξεκίνησε την αναμέτρηση με 3/3 τρίποντα και δέκα πόντους στα πρώτα οκτώ λεπτά, την τελείωσε με 27, ο Ρούντο Γκουμπέρ στην επιστροφή του στην δράση είχε 11 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και δύο τάπες, με τέσσερις ακόμα συμπαίκτες τους, να είναι διψήφιοι. Από τους Κλίπερς που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Μπλέικ Γκρίφιν, ο Κρις Πολ είχε 28 πόντους, δύο περισσότερους από τον J.J. Ρέντικ. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ