26 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Στα “Ερυθρόλευκα” ο Τιλί

 

Από τη Σύρο όπου συμμετέχει στο τουρνουά που ο ίδιος διοργανώνει, ο Γιώργος Πρίντεζης έχει κάθε λόγο να χαμογελάει. Καθώς μετά από μια κοπιαστική (την πιο δύσκολη στην καριέρα του αγωνιστικά) χρονιά βλέπει ότι πλέον θα έχει βασικό στήριγμα για τη νέα σεζόν.  Ο Κίμ Τιλί συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για συνεργασία δύο (1+1) ετών και έχοντας κρατήσει το ΝΒΑ out (δηλαδή να μπορεί να φύγει για την άλλη πλευρά του ατλαντικού) και τη συμφωνία αποκάλυψε ο συμπατριώτης του άσου της Μπασκόνια  δημοσιογράφος Γκαμπριέλ Παντέλ - Ζουβ ο οποίος έγραψε στα social media πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ποστ, στο «παιχνίδι» της απόκτησης του έμπειρου φόργουορντ είχε μπει και η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον παίκτη και απλά να επιβεβαιώνει (από την παράδοση που έχει ο πρώην τεχνικός του σε επιλογή ξένων) ότι διάλεξε μια πολύ καλή περίπτωση. Με τον Γάλλο φόργουορντ να μετράει στην περσινή σεζόν 6,9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής ανά ματς με την Μπασκόνια.

«Η συμφωνία είναι οριστική ανάμεσα στον Κιμ Τιλί και τον Ολυμπιακό. Συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, στο οποίο περιλαμβάνονται και NBA outs. Η Χίμκι ήθελε να τον αποκτήσει, επίσης», αναφέρει η σχετική ανάρτηση του Γάλλου δημοσιογράφου και απομένει πλέον η ανακοίνωση από την πειραϊκή ΚΑΕ, που φτάνει στην τρίτη της μεταγραφή μετά τους Στρέλνιεκς και Μπόγρη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ