19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βαριές κουβέντες από Γιαννακόπουλο στα γραφεία της ΚΕΔ!

Εντάσεις προμηνύνονται εν όψει της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League, αφού στα γραφεί της ΚΕΔ έχει παρουσιαστεί και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως και ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος που επίσης είναι εκεί, έχει κατ' επανάληψη εκφράσει την δυσφορία του για το ότι η ΚΕΔ δεν ορίζει τους αγώνες του Ολυμπιακού τους διαιτητές Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου θεωρώντας ότι κάνει χατίρια σε άτοποα αιτήματα.

Η παρουσία του σήμερα εκεί πριν καν αρχίσει η κλήρωση, που έχει ήδη καθυστερήσει μεγαλώνει το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, αφού δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός εμμένει στο αίτημά του.

Ο Ολυμπιακός την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Προμηθέα, ο Μάνος που σφύριζε το τελευταίο ματς του Προμηθέα και ο Παναγιώτου που είναι Πατρινός και δεν  μπαίνει στα ματς του δεν μπορούν να παίξουν, άρα μένει να δούμε αν θα μπει ο Αναστόπουλος.

Λίγο πριν την διαδικασία της κλήρωησς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε με σκληρή γλώσσα για όσα θέλει και διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός.

«Παρακολουθούμε για 9 συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία. Να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού αν οριστούν τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές. Δεν μας έχει εξηγήσει κανένας με ποια κριτήρια δύο διεθνείς διαιτητές και ένας ακόμη δεν ορίζονται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αποδεικνύει αυτό που λένε πως κράτος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποδεχτεί κάτι τέτοιο, πάντα πηγαίνει με τους νόμους και θα’ θελα να δω για ποιο λόγο δεν ορίζονται οι διαιτητές. Αυτό είναι ο θάνατος του μπάσκετ. Θα βγει η κάθε ομάδα να πει ότι δεν θέλει τον έναν ή τον άλλο διαιτητή και θα καταλήξουμε να μην έχουμε Έλληνες διαιτητές, που παγκοσμίως είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν θα υποκύψει σε αυτά τα παιχνίδια. Περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή η ΚΕΔ να μην υποκύψει, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι περιμένουμε απαντήσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν θα παραμείνει θεατής σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις μετά την κλήρωση». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ