25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Στα αποδυτήρια ο Νταλό πριν το τέλος του αγώνα

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είδε τον Πανιώνιο να προσπαθεί, αλλά στο τέλος να γνωρίζει την εκτός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου. Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" ρωτήθηκε μάλιστα στο τέλος της αναμέτρησης και απάντησε στην κάμερα της ΕΡΤ, για το γιατί ο Νταλό δεν ήταν στο παρκέ ή στον πάγκο τα τελευταία λεπτά.

"Υπήρχε ένας αρχικός σχεδιασμός για το παιχνίδι αμυντικά να περιορίσουμε την αμυντική δημιουργία του Κολοσσού που βρίσκει σκορ μέσα από καταστάσεις pick n roll. Τα καταφέραμε εν μέρει, αλλά δεν περιορίσαμε την παραγωγικότητά του, καθώς σούταραν πάνω στους ψηλούς μας με υψηλά ποσοστά. Ήταν κάτι που αποτυπώθηκε στο σκορ του ημιχρόνου όταν δεχθήκαμε 50 πόντους. Στο δεύτερο δεχθήκαμε 20, αλλά επιθετικά δεν είχαμε αντίστοιχη απόδοση. Δεν υλοποιήσαμε το πλάνο μας σε αυτό το κομμάτι, έχοντας και πολλές απουσίες, ειδικά στην περιφέρεια. Είχαμε μόνο δυο τρεις παίκτες. Και εκεί νομίζω πως κρίθηκε το παιχνίδι".

Ο Πανιώνιος θα έχει τον Χόμπσον μέσα στην εβδομάδα, θα έχει περισσότερες λύσεις με την προσθήκη του, αλλά προς το τέλος του αγώνα "έχασε" και τον Νταλό: "Για λόγους που έχουν να κάνουν με εσωτερικές διαδικασίες της ομάδας, πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια", ήταν η διευκρίνιση του προπονητή των "κυανέρυθρων" που δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια: "Ναι... Παραμένουμε αισιόδοξοι. Ξέραμε πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας εδώ, καθώς ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που ανεβάζει την απόδοσή της κατακόρυφα εντός έδρας και επιπλέον έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ... Δουλειά μας όμως είναι να εξαντλούμε τις πιθανότητες σε κάθε παιχνίδι".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ