21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σταυρόπουλος: «Mε τις φήμες που ακούγονται, φτιάχνουμε 3 ρόστερ»

Στη “Gazzetta dello Sport” μίλησε ο general manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, αναφορικά με την επόμενη χρονιά στην Ιταλία και τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία ακούγεται το όνομα της Αρμάνι. Ακόμη εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με την επανεκκίνηση της Euroleague μέσα στο καλοκαίρι. 

Για την έναρξη της Serie A το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο: «Πρέπει να επιστρέψουμε, είμαστε εκτός δράσης για πάρα πολύ χρόνο, οι οπαδοί θέλουν να δουν τους Ροντρίγκεζ, Τεοντόσιτς, Ντέι, τους σπουδαίους παίκτες που έχουμε στην Ιταλία. Εάν δεν θα μπορούν να τα δουν στα γήπεςδα, μπορούμε να προσφέρουμε ένα υψηλής ποιότητας τηλεοπτικό προϊόν, με πολλή δημιουργικότητα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παίξουμε το συντομότερο δυνατό, για να σεβαστούμε τις προσπάθειες των συλλόγων, ειδικά εκείνων που συμμετέχουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες, την Εθνική Ομάδα και τις δεσμεύσεις της τον Νοέμβριο και με το Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά. Πρέπει να προσφέρουμε στις τηλεοράσεις, στους χορηγούς και στους θαυμαστές μια αξιόπιστη σεζόν, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω αυτά τα κλαμπ - γεμάτα πρωταθλήματα, οπαδούς, με διεθνείς διοργανώσεις για να παίξουν - που δεν θέλουν να παίξουν το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να καταλάβουμε τι είναι σημαντικό για όλους, ανεξάρτητα από το πού προέρχονται οι προτάσεις, το Μιλάνο, την Μπολόνια ή άλλους συλλόγους ».

Για την πιθανότητα τα ματς να είναι κεκλεισμένων των θυρών: «Έχουμε ακόμη τέσσερις μήνες πριν ξεκινήσουμε μια νέα σεζόν, δεν υπάρχει λόγος να είμαστε αρνητικοί με κάθε κόστος. Σταδιακά, οι δραστηριότητες θα ανοίξουν ξανά, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε γήπεδα με μειωμένη χωρητικότητα, όχι κλειστές πόρτες. Θα συνεχίσουμε την κοινωνική απόσταση, όπως θα συμβεί σε τρένα, αεροπλάνα, παντού. Δεν νομίζω ότι η απαισιοδοξία είναι ο τρόπος να πάει».

Για το άμεσο μέλλον της Euroleague: «Για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, πρέπει να πάμε στο γήπεδο αυτή τη στιγμή, και οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, όσον αφορά τις προπονήσεις, τα ταξίδια, την ασφάλεια. Η Ευρωλίγκα κάνει ό, τι μπορεί για να ξαναρχίσει τη σεζόν, αλλά κάθε χώρα έχει διαφορετική κατάσταση, τους νόμους της και δέκα διαφορετικές χώρες εμπλέκονται. Γι 'αυτό δεν είμαι αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της σεζόν».

Για τις μεταγραφές και αν όντως ανανέωσαν το συμβόλαιο του Ταρσέφσκι: «Είναι ένα διαφορετικό είδος αγοράς, με διαφορετικό χρονοδιάγραμμα, πολλές εξελισσόμενες καταστάσεις και έχουμε περισσότερο χρόνο να σκεφτούμε και να αξιολογήσουμε, μπορούμε να αναλύσουμε κάθε κίνηση, χωρίς να βιαστούμε να κάνουμε τίποτα. Ο Kaleb είναι ένας παίκτης που αντιπροσωπεύει πολύ καλά τις αξίες μας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε νέα σχετικά με αυτόν ή κανέναν άλλο».

Για όσα ακούστηκαν για τον Μάλκολμ Ντιλέινι: «Τον τελευταίο μήνα, έχουμε συσχετιστεί με πολλούς παίκτες, αρκετοί για να γεμίσουμε τρία διαφορετικά ρόστερ. Δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε όλες τις φήμες. Η αλήθεια, όπως είπα, είναι ότι είμαστε ακόμα σε κατάσταση αξιολόγησης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ