26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

«Σταυρόπουλος: «Περήφανοι για την τελευταία παράσταση του Ίβκοβιτς»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για τον φιλικό αγώνα προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την τελευταία παράσταση πάνω στα παρκέ, του μεγάλου κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που αυτή η τελευταία παράσταση θα είναι εδώ, στο ΣΕΦ. Σε αυτό το γήπεδο που σε αυτά τα πέντε χρόνια από την τεράστια καριέρα του δασκάλου Ίβκοβιτς, έβαλε τις βάσεις για τον Ολυμπιακό, να κατακτήσει την κορυφή το 1997 και το 2012 στην Ευρώπη, δύο μοναδικές σεζόν για την ομάδα του Ολυμπιακού και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι νομίζω περιττό, η τεράστια καριέρα του τα λέει όλα, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τη σκέψη του κόουτς, για να κάνουμε αυτό τον αγώνα και εμείς όλοι εδώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε αυτό το παιχνίδι να δώσει μια πολύ μεγάλη λάμψη που αυτή η λάμψη θα συνοδεύσει τον κόουτς στο μεγάλο event που θα ακολουθήσει μετά από μέρες και θα τον κάνει μέλος του Hall of Fame. Θα ήθελα από τη μεριά μου να δώσω ορισμένες λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Πρώτα να πω ότι θα είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού στο κοινό της. Θα είναι όλη η ομάδα πλήρης και θα είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν την ομάδα από κοντά.

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας, η ομάδα των Ίβκοβιτς Stars θα αποτελείται από παίκτες που έχουν αγωνιστεί για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και πολλοί μεγάλοι αστέρες και προσωπικότητες του ευρωπαϊκό μπάσκετ θα βρεθούν εκείνη τη μέρα στο γήπεδο. Για το ποιοι θα είναι αυτοί ακριβώς, θα υπάρχουν κάθε μέρα ανακοινώσεις για τα ονόματα των αθλητών και των διασημοτήτων που θα δώσουν το παρών. Τα εισιτήρια θα αρχίσουν να κυκλοφορούν από αύριο, το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων, θα τιμώνται 5-10 ευρώ, θα πωλούνται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και από τα καταστήματα Γερμανός και Cosmote.

Δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας και αυτό γιατί η σκέψη του κόουτς είναι όλα τα έσοδα από αυτό τον αγώνα, θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Περισσότερες λεπτομέρειες, από αύριο κιόλας, θα δοθούν μέσω δελτίο Τύπου. Τον αγώνα θα καλύψει ζωντανά η Cosmote TV, θέλω να τους ευχαριστήσω που θα είναι στο πλάι μας, ετοιμάζουν πάρα πολύ όμορφα πράγματα γι αυτό τον αγώνα, με πολύ ωραία αφιερώματα, εκτός από την Cosmote TV, ο αγώνας θα προβληθεί και στο εξωτερικό. Αυτά από την πλευρά μας, σας περιμένουμε όλους στις 20 Σεπτεμβρίου σε αυτό το μεγάλο αγώνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ