20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σταυρόπουλος: «Νιώθεις το βάρος στους ώμους σου»

Για την πρόκληση της παρουσίας της Αρμάνι Μιλάνο σε ένα Final 4 μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες και τον ρόλο του αουτσάιντερ στο δεύτερο ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα μίλησε ο Χρήστος Σταυρόπουλος, σε συνέντευξή του σε ιταλικό μέσο.

Όπως αναφέρει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ολίμπια, η πρόκληση σίγουρα είναι μεγάλη, αλλά η ομάδα της Ιταλίας δεν μπορεί παρά να πάει στους αγώνες με στόχο να παίξει το μπάσκετ της και να καταφέρει όσο περισσότερα μπορεί.

«Κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που φτάσαμε με τον πιο δύσκολο, ισορροπημένο και... περίεργο τρόπο σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης. Όποιος βρίσκεται εδώ έχει καταφέρει να ξεπεράσει απρόβλεπτους παράγοντες.

Σίγουρα η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί και εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε καλά και να το ευχαριστηθούμε. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Σίγουρα δεν είμαστε εδώ για να συμμετέχουμε απλά.

Ο όρος του αουτσάιντερ είναι σχετικός σε τέτοιες, ιδιαίτερες 'κούρσες'. Νιώθεις το βάρος της σημασίας στους ώμους σου. Είναι αλήθεια ότι έχουμε χάσει δύο παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα, όμως στην Καταλονία δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Έχουμε ανθρώπους που γνωρίζουν από αυτές τις καταστάσεις και τις έχουν ζήσει και σίγουρα θα είναι ένα καλό παιχνίδι" θα δηλώσει ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ