23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σταυρόπουλος: “Δεν φοβόμαστε τίποτα στα πλέι οφ”

Ο Νίκος Σταυρόπουλος είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που εμφανίζει ο ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες προσθήκες και ενόψει των πλέι οφ και το είπε σε συνέντευξή του στο ΑΜΕ-ΜΠΕ. Ταυτόχρονα δήλωσε δικαιωμένος από την πορεία στο Champions League της... Τενερίφε, διότι, κατά την άποψή του, φανερώνει πόσο σημαντικό ήταν που ο ΠΑΟΚ έφτασε ως τους "16" της διοργάνωσης και αποκλείστηκε από αυτήν, ενώ είπε και δυο λόγια για το μέλλον της συνεργασίας του "δικεφάλου" με τον Τζόρνταν Σάιμπερτ.

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε πιο συμπαγής, ως ομάδα, από την έναρξη της σεζόν. Αποκτήσαμε δύο παιδιά που είναι αρκετά μπασκετικά, ο Άσκα διαθέτει εμπειρία, ο Σόμπι Νέιθαν έχει φιλοδοξία μεγάλη. Νομίζω ότι "κόλλησαν" με τους υπόλοιπους παίκτες μας και θα βοηθήσουν αρκετά», δήλωσε αρχικά. Και πρόσθεσε:

«Η ομάδα παίζει, τη δεδομένη στιγμή, αρκετά καλό μπάσκετ. Σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα σε παιχνίδι που θα δώσουμε μακριά από την έδρα μας. Σαφέστατα, πέρα από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ο Άρης και η ΑΕΚ, εκτός έδρας, θα είναι δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά ας περιμένουμε έως το τέλος της κανονικής διάρκειας της περιόδου, να δούμε πώς θα καταλήξουμε και τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια». 

Στο Champions League έχρισε φαβορί για τον τίτλο την Τενερίφε: «Πιστεύω πως θα κατακτήσει το Basketball Champions League ή τουλάχιστον θα παίξει στον τελικό της διοργάνωσης. Το να φθάνεις στους "16" της διοργάνωσης και να αποκλείεσαι από τέτοιον αντίπαλο είναι μεγάλη… απάντηση για τη δυναμική της ομάδας μας. Νομίζω δικαιούμαστε για αυτό ένα "μπράβο" όλοι όσοι… κλείνουμε τα αφτιά μας, δεν ασχολούμαστε με το τι λέγεται και δουλεύουμε για να κάνουμε την ομάδα καλύτερη».

Αναφέρθηκε, τέλος, στον τραυματισμό του Τζόρνταν Σάιμπερτ: «Η σχέση μας μαζί του άρχισε με τραυματισμό (σ.σ. στο ξεκίνημα της προετοιμασίας), στην πορεία προσαρμόστηκε, άρχισε να παίζει καταπληκτικά, έγινε μέλος της ομάδας. Προέκυψε μετά ο σοβαρός τραυματισμός του στον ώμο (σ.σ. στο παιχνίδι με την ΑΕΚ). Θεωρήσαμε πως πρέπει να κάνει επέμβαση, δεν το δέχθηκε, πήγε συντηρητικά και τώρα βλέπει πως δεν μπορεί να παίξει, πονάει αρκετά. Νομίζω πως χρειάζεται να ψάξει τον ώμο του, έχει μέλλον μπροστά του. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μελλοντικά μαζί του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ