25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σταμολάμπρου: “Περιμένω μάχη και το Σάββατο” (vids)

H Άννα Νίκη Σταμολάμπρου ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών. Η διεθνής γκαρντ οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Παναθηναϊκού έχοντας η ίδια 28 πόντους με 8/14 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/4 βολές σε 32'55''. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το παιχνίδι, τη συνέχεια, αλλά και την Εθνική Ομάδα.

"Είμαι φαν το Στεφ Κάρι, τον παρακολουθώ, αλλά οι ώρες που δείχνει ΝΒΑ δεν είναι οι κατάλληλες, αν θέλω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου στην ομάδα", τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για να συνεχίσει αναφερόμενη στον πρώτο τελικό: "Είναι ένας ματς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Αυτό και μόνο νομίζω ξέρουμε τι θα πει. Είναι ένα ντέρμπι αιωνίων. Πέρα από αθλητές είμαστε και άνθρωποι και μας έχουν επηρεάσει όσα έχουν συμβεί. Ο κόουτς κατάφερε να μας συσπειρώσει και να μας έχει σε ψυχολογική ετοιμότητα, ώστε να παρουσιάστει η ομάδα στο 150%. Θέλαμε μια καλή νίκη, θέλουμε το πρωτάθλημα και αυτό μας έδωσε το έξτρα κίντηρο για να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα σήμερα".

Με το τέλος του αγώνα όλες οι "ερυθρόλευκες" έσπευσαν στην τραυματία Άννα Σπυριδοπούλου: "Είμαστε μια οικογένεια και ίσως είναι τετριμένο να λέγεται, αλλά ισχύει. Δεν έχω άλλη λέξη να το περιγράψω. Η Άννα ήταν μια τεράστια απώλεια για εμάς. Όσες νίκες κάνουμε είναι αφιερωμένες στην Άννα και η ίδια θα ήθελα να αγωνιστεί. Ήταν σε... αναμένα κάρβουνα στην άκρη του πάγκου. Δυστυχώς θα την χάσουμε και από την Εθνική Ομάδα, που είναι μεγάλο πλήγμα. Πρέπει να κοιτάξουμε όλοι  μπροστά. Και η Άννα την αποκατάστασή της για να επιστρέψει κι εμείς τη συνέχεια".

Αναφορικά με το δεύτερο παιχνίδι τόνισε: "Είναι δύσκολο τα ματς αυτά. Είναι διαφορετικά ακόμη και σε σχέση με την κανονική διάρκεια. Πολύ δε περισσότερο όταν παίζεις σε ένα γήπεδο όπως στη Λεωφόρο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σήμερα και περιμένω αντίστοιχη μάχη το Σάββατο".

Στο πρόγραμμα είναι και η Εθνική Ομάδα, στην οποία θα πρέπει να πάει και η ίδια με το τέλος των play offs: "Το περιμένω, ναι! Άρχισε η προετοιμασία κι εμείς απουσιάζουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη, ελπίζω να μην χρειαστεί άλλο, να πάρουμε 1-2 μέρες ξεκούραση και μετά αλλάζει το... mood για την Εθνική Ομάδα!"

Όσο για το όνειρό της; "Ναι είμαι υγιής και να δουλεύω όπως κάνω και βήμα βήμα θα έρθουν όλα. Θέλω το πρωτάθλημα και ένα καλό Ευρωμπάσκετ για την Εθνική Ομάδα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ