21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σταμολάμπρου: “Παίξαμε σαν την ομάδα που εκπροσωπούμε”

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ναντέζντα, φτάνοντας στο τελικό 84-81, επιστρέφοντας από ένα -21! Λίγο μετά τη νίκη των "ερυθρόλευκων" ο προπονητής της ομάδας, Μάρτινς Ζίμπαρτς και η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου έκαναν δηλώσεις για την ανατροπή και τον... άσο στο ΣΕΦ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EuroCup.

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Αρχίσαμε τον αγώνα πολύ άσχημα και χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια, για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Περιμέναμε με ανυπομονησία αυτό τον αγώνα, θέλαμε να κερδίσουμε πολύ αυτό το ματς. Οι αθλήτριες μου έδειξαν μεγάλη καρδιά, έμειναν πιστές στο πλάνο, παρά την διαφορά που είχαν πάρει οι αντίπαλοι στην αρχή. Κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ και φάση με τη φάση πάλεψαν για να κατακτήσουμε αυτή τη νίκη».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Παίξαμε σαν την ομάδα που εκπροσωπούμε, τον Ολυμπιακό. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό, δεν είναι το παιχνίδι μας. Και αυτό μας έδωσε το κίνητρο, καθώς και ότι η νίκη θα μας βοηθήσει στη διασταύρωση στην επόμενη φάση. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, το πρώτο ημίχρονο ήταν μια εικόνα που δεν μας αξίζει. Πήγαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να το δούμε φάση με φάση και να το γυρίσουμε. Και τα καταφέραμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ