23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σταμολάμπρου: «Έλειπαν τέτοια ματς από την Α1 γυναικών»

Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να πάρουν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη και να προηγηθούν με σκορ 2-1 στην σειρά των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μετά την σημερινή νίκη-θρίλερ με σκόρ 72-70, ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια ακόμη νίκη προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 Γυναικών. Τόσο η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου , όσο και η Στέφανι Κόστοβιτς σχολίασαν την σημερινή νίκη της ομάδας τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου: «Ένα καταπληκτικό παιχνίδι  που έσπαγε καρδιές. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο και οι δυο ομάδες το ήθελαν πάρα πολύ. Έλειπαν τέτοια ματς από την Α1 γυναικών. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου.  συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτό που κρατάω είναι η ψυχή και το πάθος που βγάλαμε μέχρι το τέλος. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι που για εμάς θα κρίνει τον τίτλο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, είμαστε στο 2-1, αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή, ελπίζω η σειρά να τελειώσει την Κυριακή, θα τα δώσουμε όλα εκεί. Σήμερα θα ξεκουραστούμε, η χαρά τελείωσε, κερδίσαμε το ματς, μέσα τα κεφάλια από αύριο και συνεχίζουμε τη δουλειά. Μακάρι να συνεχίζουν να υπάρχουν παιχνίδια σαν το σημερινό».

Στέφανι Κόστοβιτς: «Και οι δυο ομάδες είχαν καρδιά και δύναμη αλλά εμείς για μια ακόμα φορά είχαμε το καθαρό μυαλό να πάρουμε την νίκη. Είναι η τρίτη μου χρονιά στην Ελλάδα, ξεκίνησα από τον Αθηναϊκό, έφτασα στον Ολυμπιακό, είχα πει στις πρώτες μου δηλώσεις πως στόχος μου είναι να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα, και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με την επόμενη νίκη».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ