21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σταμάτη: “Είμαστε έτοιμες για αυτό το παιχνίδι”

Ο Ολυμπιακός  φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Καρόλο την Τετάρτη (13/02, 17:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν θέσει ως στόχο μια καλή εμφάνιση και τη δεύτερη νίκη τους στην διοργάνωση, λίγο πριν πέσει η ευρωπαϊκή αυλαία για φέτος.

Από την προπόνηση απουσίασε η Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία ταλαιπωρείται από κάκωση οσφυϊκής μοίρας και δεν θα αγωνιστεί αύριο. Εκτός αποστολής είναι και  οι Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη,  Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε για το παιχνίδι ότι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις μας στην Ευρωλίγκα μπροστά το κοινό μας. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη δεύτερή μας νίκη στην Ευρωλίγκα. Η Καρόλο είναι μία ομάδα που μας νίκησε στις λεπτομέρειες στην Γαλλία και από την μεριά μας θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας για το καλύτερο δυνατό. Δεν θα έχουμε μαζί μας την Άννα, όμως έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου και πιστεύω στις δυνατότητές μας και μαζί με τον κόσμο μας θεωρώ ότι θα είμαστε όπως πρέπει».

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε για το παιχνίδι με την Καρόλο: «Είναι από τις ομάδες που χάσαμε στις λεπτομέρειες και σίγουρα αυτό μας έχει πεισμώσει παραπάνω. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες για αυτό το ματς και έχουμε αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε τόσο πολύ».

Ενημέρωση για τα εισιτήρια από τον Ολυμπιακό:

-Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του γηπέδου. Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την Καρόλο θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ