24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σταθερός ο Παπαγιάννης, άστοχος ο Μήτρου-Λονγκ (vid)

Θετική εμφάνιση για το Γιώργο Παπαγιάννη στην G-League, παρά την ήττα των Ρίνο Μπίγκχορνς με 106-97 από τους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς.

Στο «Allen County War Memorial Coliseum» κόλλησε η θυγατρική ομάδα των Σακραμέντο Κινγκς, με τον 20άχρονο σέντερ να μη φθάνει αυτή τη φορά σε double double, είχε όμως ακόμα μία καλή παρουσία στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, τελειώνοντας με 12π. με 6/10 δίποντα, έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ, ισάριθμα κοψίματα και δύο λάθη στα 29’ που έμεινε στο παρκέ. Ο Τζάστιν Τζάκσον με 24π., εφτά ριμπάουντ, τρία κλεψίματα και πέντε λάθη σε 39’ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ από τους νικητές ο Ουόλτερ Λέμον Τζ. «σταμάτησε» στους 28π., έχοντας και δέκα ριμπάουντ, οκτώ ασίστ, δύο κλεψίματα και εννέα λάθη σε 39’.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, από την πλευρά του, είδε τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς να κερδίζουν με 94-87 τους Κάντον Τσαρτζ στη «Lifetime Activities Center-Bruin Arena», με τον ίδιο να μένει στα χαμηλά με 10π. με 4/14 σουτ εντός παιδιάς, έξι ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα και πέντε λάθη. Ο Τόνι Μπράντλεϊ με 24π. και 10 ριμπάουντ ηγήθηκε των «αστεριών», τη στιγμή που από τους γηπεδούχους από 16π. είχαν οι Κέντρικ Πέρκινς και Μάρκους Θόρντον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ