19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σταθερή στην τετράδα η Εφες

Η Εφες διατηρήθηκε στην τέταρτη της βαθμολογίας με την εντός έδρας νίκη 93-74 επί της Γκραν Κανάρια, που δεν ήρθε δια περιπάτου αλλά και δεν αμφισβητήθηκε ουσιαστικά αφού ήταν φανερή η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Ηγέτης για τους νικητές ο Κρούνοσλαβ Σιμόν, στάθηκαν αξιοπρεπώς για 30 λεπτά οι Ισπανοί.

Η Εφες με επιθετικό πρωταγωνιστή τον Σιμόν άρχισε αγριεμένη το ματς, προηγήθηκε με 8-0 στο 2' και 22-12 στο 7' και έκλεισε το δεκάλεπτο με 26-19. Οι Ισπανοί δεν είχαν πάει στην Πόλη για να παραδοθούν, βρήκαν τρίποντα και ρυθμό όταν πάτησε καλά στα πόδια του ο Χάνα, έκαναν 10-0 στο ξεκίνημα της δεύτερς περιόδου την οποία έλεγξαν μέχρι τέλους και έκλεισαν το ημίχρονο με 46-43.

Ο Μίσιτς στην οργάνωση και ο Σιμόν στην εκτέλεση ανέλαβαν δράση στην τρίτη περίοδο για να αποκαταστήσουν την τάξη, να φέρουν την Εφες στο 59-53 στο 26' και στο 69-60 στην λήξη του δεκαλέπτου που έδειχνε ότι οι Τούρκοι είχαν ανακτήσει τον έλεγχο και χωρίς άγχη πλέον πάτησαν το γκάζι μέχρι την άνετη τελική επικράτηση.

ΑΧΑΣΤΟΣ: Δεν είναι 100% ακριβής ο χαρακτηρισμός, αλλά με 8/9 σουτ (1 χαμένο τρίποντο στα έξι ήταν η... απώλεια), συν 4/4 βολές και συνολικά 25 πόντους, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Εφες.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ευστοχία στα δίποντα, που ήταν στο πολύ καλό 64,9% για τους Τούρκους με 24/37 ήταν η επίδοση που τους έδωσε την σιγουριά και την παρά;σταση νίκης σε ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο στις στατιστικές επιδόσεις.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ