22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στήριξη στον Χολ από τον Λάνγκφορντ για τα ρατσιστικά σχόλια (pic)

Η ρατσιστική επίθεση στον Τζόρνταν Θίοντορ δεν ήταν η μοναδική σε παίκτη αυτές τις μέρες. Κι αν του γκαρντ της ΑΕΚ ήταν μέσω social media, όπου το μπούλινγκ προς τους αθλητές πίσω από το πληκτρολόγιο δίνει και παίρνει, άσχετα με το χρώμα είναι η αλήθεια, αυτή προς το πρόσωπο του Μάικ Χολ ήταν στο παρκέ. Οπαδός της Σιένα τον αποκάλεσε "νέγρο" και άλλα τέτοια... πολιτισμένα, κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος ο παίκτης μέσω του twitter του.

Η ανάρτησή του έφερε και την απάντηση του Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος είχε ζήσει μια ανάλογη στιγμή, στο ίδιο γήπεδο, όταν έπαιζε στην Ιταλία για την Αρμάνι Μιλάνο. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού φρόντισε μάλιστα να ποστάρει και την... απάντησή του προς τον οπαδό που χρησιμοποίησε ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του. Βέβαια η απορία του Χολ είναι μάλλον όλα τα λεφτά: "Τώρα δέχομαι απολογητικά σχόλια του τύπου δεν είμαστε όλοι έτσι και είμαστε καλοί, αλλά που είναι όλοι αυτοί οι καλοί, όταν άσχημα πράγματα συμβαίνουν;"

Πάντως ο Χολ, πιο ψύχραιμος πλέον, έκανε ένα ακόμη τουίτ γράφοντας πως "δεν γίνεται να αφήσουμε τους βλάκες να νικήσουν" και πως θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του, αφού νωρίτερα είχε γράψει πως σκεφτόταν να φύγει από το ιταλικό πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ