17 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Στήριξη σε Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας δεν άγγιξε το πανό προς τιμή του Κεμάλ, το οποίο έφεραν οι συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την Μπεσίκτας την Κυριακή, κι αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην Τουρκία. Στην αρχή αρνητικές, αλλά όσο περνούν οι μέρες, αυξάνονται τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον διεθνή μας άσο από Τούρκους φιλάθλους, που προφανώς μιλούν τη φωνή της λογικής.

Ένας από αυτούς είναι ο Ερουγούλ Οζκιόκ. Αρθρογράφος στην εφημερίδα Χουριέτ, ένας από τους πιο γνωστούς και έγκριτους Τούρκους αρθρογράφους, ο οποίος δεν δίστασε να πάρει χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις το μέρος του Κώστα Σλούκα σε άρθρο του, που δημοσίευσε σήμερα.

"Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα. Επειδή λένε, δεν κράτησε το πανό για την 10η Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του Κεμάλ! Αν είναι δυνατόν! Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε λογαριασμό;

Ο Σλούκας είναι πιο Φενέρμπαχτσε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Παίζει έξι χρόνια στην ομάδα. Ποιος ξέρει σε πόσα παιχνίδια μας έσωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Απολαμβάνω να τον βλέπω να παίζει, επειδή βγάζει μία ηρεμία. Έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Βρισκόμαστε στο σήμερα. Μακάρι να αποτύχουν τα σχόλιά σας στα social media. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας", έγραψε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ