20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Στέλνουν Χαπ στην Κρεμόνα

O Ίθαν Χαπ ήρθε με πολλές προσδοκίες στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας μάλιστα διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τη χώρα μας, αποτελώντας μία από τις επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, η έως τώρα παρουσία του είναι περιορισμένη, στην Ευρωλίγκα μάλιστα έχει παίξει μόλις σε ένα ματς απέναντι στη Βιλερμπάν και σε αυτό δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε καν λεπτό παρουσίας στο παρκέ (45’’, ένα φάουλ).

Ιταλικά δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί από τους Πειραιώτες, προκειμένου να αγωνιστεί στη γείτονα χώρα. Όπως αναφέρουν, ο Αμερικανός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κεστούτις Κεμζούρα για τη συνέχεια και η Κρεμόνα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, ώστε να την ενισχύσει στη συνέχεια των φετινών υποχρεώσεών της στο ιταλικό πρωτάθλημα. Όπως τονίζεται από τα ιταλικά ΜΜΕ, πρώτος στόχος της ομάδας είναι ο πρώην παίκτης της, νυν της Μπαχτσεσεχίρ, Μανγκόκ Ματιάνγκ, αλλά το οικονομικό αποτελεί «αγκάθι» για την επιστροφή του. Έτσι, η Κρεμόνα αναγκάστηκε να στραφεί και σε άλλες λύσεις, με τον Ίθαν Χαπ να αποτελεί σαφώς πιο οικονομική περίπτωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ