23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στέλνουν… ΜακΚί στον Πανιώνιο (vids)

Την ώρα, που ο Πανιώνιος ενημέρωνε πως ο Βασίλης Φραγκιάς βρισκόταν σε δίλημμα για γκαρντ ή ψηλό, αναφέροντας τα ονόματα των Ταϊουέιν ΜακΚί και Μπράιαν Χάρπερ, το γραφείο που εκπροσωπεί τον πρώτο... ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους «κυανέρυθρους», γνωστοποιώντας την ενίσχυση στην περιφέρεια.

Ο Ταϊουέιν ΜακΚί φαίνεται πως είναι ο νέος ξένος γκαρντ του Πανιωνίου, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει άμεσες κινήσεις, για να ενισχύσει το σύνολο του Βασίλη Φραγκιά στην τελική ευθεία της Basket League, σε μια σημερινή (26/2) ημέρα περίεργη με το ζήτημα της μη παρουσίας του Νώντα Παπαντωνίου σε πρόσφατο φιλικό, που όμως στο τέλος είχε και πληρωμές στο «Σοφία Μπεφόν. Ο Αμερικανός «άσος», απόφοιτος του Κόπιν και με μακρά καριέρα στην Ευρώπη, έχοντας περάσει από ομάδες σαν την Ούνικς Καζάν, την Όλντενμπουργκ, τις Χάποελ Ιερουσαλήμ, τη Λε Μαν, την Τουρκ Τέλεκομ και τη Σολέ, έρχεται στην Πλατεία, για να σωθεί και αυτή η χρονιά.

Όλα αυτά συνέβησαν εν μέσω... ενός μικρού μπερδέματος. Κι αυτό, γιατί από τη μία πλευρά «κύκλοι» του Πανιωνίου ενημέρωναν, ότι ο κόουτς Φραγκιάς βρισκόταν σε δίλημμα, για το αν θα αποκτούσε γκαρντ ή ψηλό, πάντα καλύπτοντας θέση ξένου, με το όνομα του Μπράιαν Χάρπερ επίσης να «παίζει», αλλά το γραφείο που εκπροσωπεί τον ΜακΚί να ανακοινώνει τη μεταγραφή του, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Σε κάθε περίπτωση, ο 32χρονος γκαρντ θα είναι πια κάτοικος Νέας Σμύρνης, μετά από πέντε μόλις παιχνίδια, που έπαιξε για λογαριασμό της Μόρσκι Ζέσιν στην Πολωνία, με την οποία είχε υπογράψει, για να μείνει έως το τέλος της σεζόν. Από όσο φαίνεται, όμως, θα την ολοκληρώσει στον Πανιώνιο, στην προσπάθεια παραμονής στην Basket League.

Δείτε τον Ταϊουέιν ΜακΚί σε δράση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ