22.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Στέλνουν Κάζινς στο Περιστέρι

O Αϊζάια Κάζινς αποχώρησε από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και σύμφωνα με τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης επόμενος σταθμός στην καριέρα του δεν αποκλείεται να είναι το Περιστέρι.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ τους, καθώς ο προπονητής του Νίκος Παπανικολόπουλος θέλει να κάνει διορθωτικές κινήσεις εν όψει της συνέχειας στην Basket League, αλλά και το Basketball Champions League. Ο 25άχρονος γκαρντ, που μετακόμισε το καλοκαίρι στην Ιερουσαλήμ αλλά δεν «έπιασε», δεν αποκλείεται να ενταχθεί στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα sports.walla.co.il.

Ο Αμερικανός αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα και παρότι επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ από τους Σακραμέντο Κινγκς, στο νούμερο 59, δεν έπαιξε στο «μαγικό κόσμο». Αγωνίστηκε στους Ρίνο Μπίγκχορνς και τους Σαλτ Λέικ Σίτι Σταρς, στην G-League, και το 2018 πέρασε και από το γαλλικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα της Σολέ. Με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, φέτος στο BCL, πρόλαβε να παίξει σε εννέα παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 3π. και 2 ασίστ σε 13’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ