15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στέκονται αλληλέγγυοι οι Τιτάνες Παλαμά (pics)

Τις πληγές της μετρά η Καρδίτσα μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας που άφησε πίσω της νεκρούς και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε περιουσίες.

Η πόλη της Καρδίτσας βυθίστηκε κάτω από την λάσπη, μαγαζιά καταστράφηκαν, σπίτια πλημμύρισαν και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ βιβλική καταστροφή είχε ως αποτέλεσμα να θρηνήσουν και ανθρώπους στην περιοχή. Η ομάδα των Τιτάνων Παλαμά θέλοντας να δείξει τη συμπαράσταση της που επλήγησαν από την κακοκαιρία εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Αναλυτικά: «Εικόνες ολικής καταστροφής. Ο Νόμος Καρδίτσας μετρά τις πληγές του. Στα ορεινά του Νομού υπάρχουν, σπίτια γκρεμισμένα από τους χειμάρρους, χωριά αποκλεισμένα, χωρίς ρεύμα και νερό. Η πόλη της Καρδίτσας βυθίστηκε κάτω από την λάσπη, μαγαζιά καταστράφηκαν, σπίτια πλημμύρισαν και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Ο κάμπος της Καρδίτσας έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη. Για τρίτη μέρα τα ποτάμια είναι στα όρια τους και απειλούν κατοικημένες περιοχές. Πολλά χωριά του Δήμου Παλαμά είναι πλημμυρισμένα, ο Δήμος εκκενώνει οικισμούς για μην θρηνήσουμε θύματα. Χιλιάδες στρέμματα βρίσκονται μέσα στη λάσπη και οι κτηνοτρόφοι μάταια προσπαθούν να σώσουν τα ζωντανά τους. Ως βιβλική καταστροφή χαρακτηρίζεται η κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας αλλά για όλους εμάς είναι κάτι παραπάνω από αυτό, το άγχος και την αγωνία όλων των κατοίκων δεν μπορεί να το περιγράψει καμιά εικόνα. Θα σταθούμε όρθιοι αυτές τις δύσκολες ώρες, θα σταθούμε αλληλέγγυοι σε όλους όσους έχασαν τις περιουσίες τους, τους κόπους πολλών χρόνων. Εκφράζουμε την θλίψη για την απώλεια των συνανθρώπων μας σε Καστανιά, Μακρυχώρι και Φάρσαλα. Συμπαραστεκόμαστε στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία όπως ο Αλμυρός, η Λαμία, η Ιθάκη και η Κεφαλονιά. Τέλος, ο σύλλογος μας θα ενημερώσει σχετικά με την επανέναρξη των προπονήσεων και όλων των δραστηριοτήτων στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά, όταν κρίνουμε ότι οι συνθήκες το επιτρέπουν. Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ