17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στάση… Λαυρεωτική!

Το Λαύριο υποδέχτηκε τον Κολοσσό Ρόδου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Basket League επικρατώντας με 78-68, συνεχίζοντας ακάθεκτο για την είσοδο στην 8άδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους φουριόζους. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μπήκε πολύ δυνατά και με τους Κουζέλογλου και Ντεκόζι να ηγούνται κατάφερε να προηγηθεί με 9-1 και στην συνέχεια να φτάσει ακόμα και σε διψήφια διαφορά, κλείνοντας την 1η περίοδο με σκορ 25-13. Ο Άρης Λυκογιάννης έβαλε τις φωνές στους παίκτες του και κατάφερε να τους αφυπνίσει για λίγο. Οι Ροδίτες προσπάθησαν να επανέλθουν και μείωσαν τη διαφορά με τους Τζάκσον και Κρομά να κουβαλάνε την ομάδα τους στο σκοράρισμα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι αποτελεσματικοί και έκλεισαν το ημίχρονο με το υπέρ τους 40-32.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ. Ο Κολοσσός προσπάθησε να μπει δυνατά και να αιφνιδιάσει, αλλά το Λαύριο γρήγορα πήρε και πάλι τα ηνία του παιχνιδιού και συνέχισε να επιβάλλει το ρυθμό του. Στην 3η περίοδο ο Ντεκόζι ήταν ακόμα πιο δραστήριος με τους Ροδίτες να μην βρίσκουν λύσεις επάνω στο μαρκάρισμά του με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίξει κι άλλο υπέρ των γηπεδούχων. Στην 4η περίοδο ο Κολοσσός είχε να ανέβει έναν... Γολγοθά για να καλύψει το -16, γεγονός που ανάγκαζε τους παίκτες του Λυκογιάννη να παίρνουν βιαστικές εποφάσεις.. Ντέιβις και Κρομά είχαν αναλάβει να εκτελούν τις επιθετικές επιλογές των προπονητών τους και το παιχνίδι κύλησε ως το φινάλε με τους Ροδότες να προσπαθούν να μειώσουν και το Λαύριο να αναμένει το τελικό σφύριγμα που του έδωσε εντέλει ένα ακόμα ροζ φύλλο.

Ο MVP: Ο Ντεκόζι ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά για τους νικητές με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι φιλοξενούμενοι σούταραν αρκετά από την περιφέρεια, χωρίς να καταφέρνουν να βρουν ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα και τα 4/18 τρίποντα ίσως κόστισαν αρκετά.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ