31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σρέντερ: «Να μείνω στους Λέικερς για πολύ καιρό» (vid+pic)

Αν και το συμβόλαιο του Ντένις Σρέντερ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα βρίσκεται στην λίστα των free agent, ο Γερμανός γκαρντ δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ και έστειλε το δικό του μήνυμα παραμονής στους πρωταθλητές.

Αρχικά ο Ντένις Σρέντερ δήλωσε σε αμερικανικό μέσο: «Όταν κάτι δεν πάει σωστά, με όλο τον σεβασμό και επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος, όλα είναι πραγματικά τέλεια εδώ μέχρι τώρα. Θέλω να είμαι μέρος αυτού του οργανισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα» ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχούμε για τίποτα. Είμαστε σε μία κατάσταση μεταξύ μήπως πρέπει απλώς να υπογράψουμε την επέκταση ή πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι. Όμως στο τέλος της ημέρας, θέλω να είμαι στους Λέικερς για μεγάλο χρονικό διάστημα» ήταν τα λόγια του Γερμανού παίκτη.

Ο Σρέντερ στην πρώτη του σεζόν στο Λος Άντζελες αποτελεί σημαντικό κομμάτι για τους πρωταθλητές, καθώς και στους 37 αγώνες που έχει αγωνιστεί έχει ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα, ενώ μετράει 14.8 πόντους, 4.7 ασίστ και 3.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ