18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σρέντερ για Σέλτικς, Λέοναρντ πιστός στους Κλίπερς

Είναι δύο από τα ονόματα που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ενδιαφέροντος στη μεταγραφική περίοδο του ΝΒΑ. Ο Ντένις Σρέντερ και ο Καουάι Λέοναρντ είναι κοντά στο να βρουν και επισήμως το νέο σπίτι τους. Που στην περίπτωση του δεύτερου θα είναι ιδιαίτερα... γνώριμο.
Ο Λέοναρντ πριν από δύο μέρες αρνήθηκε την option των 36 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα παραμείνει στην ομάδα. Οι όροι της νέας συμφωνίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά ήδη γίνεται λόγος για την επέκταση της συνεργασίας τους.

 

Ο Ντένις Σρέντερ δεν τα βρήκε με τους Λος Άντζελες Λέικερς στους οποίους αγωνιζόταν και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην ανατολική ακτή. Τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για προχωρησμένες συζητήσεις με τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι θέλουν έναν έμπειρο γκαρντ μετά την αποχώρηση του Κέμπα Ουόκερ. Το "Bleacher Report" ήταν αυτό που έγραψε για τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Σρέντερ πέρυσι σε 61 αγώνες είχε μέσο όρο 15.4 πόντους, 5.8 ασίστ και 3.5 ριμπάουντ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ